Kemi

opgave

11. november 2008 af 0fficepark (Slettet)

jeg har svært ved følgende opg:

et kalsselokale har følgende mål:

bredden: 4m
Længden: 8m
Højde 3m

Beren mængden (i m3) af grundstofferne dinitrogen, dioxygen og helium i lokalet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2008 af mathon

klasserumfanget = (4 m)*(8 m)* (3 m) = 96 m3

den procentiske fordeling
er i vol%
dinitrogen 78%
dioxygen 21%
helium 0,6%

hvoraf
dinitrogen = (96 m3)*0,78 = 74,9 m3
dioxygen = (96 m3)*0,21 = 20,2 m3
helium = (96 m3)*0,006 = 0,6 m3
 


Skriv et svar til: opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.