Matematik

Rettelse

16. november 2008 af Mikkiiie (Slettet)

Synes bare at min resultat overhovedet ikke giver mening, er det måske fordi jeg lave et fejl ?

Erfaingen viser, at for pattedyr kan sammenhængen mellem hvilepulsen P (målt i slags pr. min.) og kropsvægten M(målt i kg) udtrykkes ved

P = 241*M-0,25.

Beregn hvilepulsen for en bestemt isbjørn, der vejer 450 kg.

solve(P = 241*450-0,25,P) = 52,33 kan det passe?

Beregn vægten af en bestemt hun, der har en hvilepulss på 102 slag pr. minut.

solve(102 = 241*M-0,25,M) = 31,165 kan det passe?

Et pattedyr D1 vejer 50 % mere end isbjørnen.

Beregn hvor mange procent hvilepulsen for D1 er mindre end hvilepulsen for isbjørnene (?????)


Skriv et svar til: Rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.