Matematik

Rette Linier

19. november 2008 af BenzDK (Slettet)

Håber der er nogen der kan hjælpe med den her..

Der er oplyst 3 rette linier:
1) Y1= -x + 3
2) Y2= 2x - 2
3) X=7

Ud fra disse 3 linier skal jeg beregne skæringspunkterne.

Jeg er med på at jeg kan indsætte x's værdi  fra linie 3 i henholdsvis linie 1 og 2 og finde deres y koordinater. Men hvordan dælen finder jeg x,y koordinaterne for skæringspunktet mellem linie 1 og 2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2008 af Sherwood (Slettet)

Sæt dem lig hinanden og beregn x.


Svar #2
19. november 2008 af BenzDK (Slettet)

Det var jo bare det ja.. Super!

Tak for hjælpen..


Skriv et svar til: Rette Linier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.