Matematik

eksponentiel funktion

20. november 2008 af melis1989 (Slettet)

Jeg har en eksponentiel funktion som jeg har tegnet i excel og så har jeg lavet en tendenslinie,  jeg får så at forskriften hedder: y=787,04e1314x og R2=0,9963

jeg er godt med på at b er 787,04, men hvad er a?? jeg forstår ikke rigtigt det der med e?? 

på forhånd tak for hjælpen:-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2008 af dnadan (Slettet)

a=e^k, i øvrigt en gigantastisk k værdi, du mangler måske et komma eller lignende et sted.


Svar #2
20. november 2008 af melis1989 (Slettet)

ja du har ret, den hedder e0,1314 men hvad er e så??

er det en form for konstant eller?? og hvordan finder jeg så den..


Svar #3
20. november 2008 af melis1989 (Slettet)

jeg har fundet ud af det, men tak for hjælpen:-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. november 2008 af dnadan (Slettet)

e er eulers tal(2,71.......) og er den omvendte funktion til den naturlige logaritme(ln)


Skriv et svar til: eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.