Matematik

Hurtig matematik!

21. november 2008 af Angora92 (Slettet)

Hej!! Hvordan defineres sinus til en vinkel, cosinus til en vinkel og tangent til en vinkel?


Brugbart svar (2)

Svar #1
21. november 2008 af Isomorphician

For retvinklede trekanter:

sin(v) = (modstående katete)/(hypotenusen)

cos(v) = (hosliggende katete)/(hypotenusen)

tan(v) = (modstående katete)/(hosliggende katete)


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. november 2008 af c_aastrup

BTW

Det hedder tangens, tanget er noget andet


Skriv et svar til: Hurtig matematik!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.