Kemi

beregning

23. november 2008 af 0fficepark (Slettet)

er denne opg. rigtig..

[OH-] = 0,035 mol/L, beregn [H3O+] = -log(0,035)=1,55


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2008 af Arctan (Slettet)

Nej.

[H3O+][OH-] = 1·10-14 M2

⇔ [H3O+] = (1·10-14 M2)/[OH-] = (1·10-14 M2)/(0.035 M) = 2.857 · 10-13 M


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2008 af Arctan (Slettet)

[H3O+][OH-] = 1·10-14 M2 kaldes vands ionprodukt og er en fast (dog temperaturafhænging) størrelse.


Svar #3
23. november 2008 af 0fficepark (Slettet)

gælder det her altid: [H3O+][OH-] = 1·10-14 M2 -ligemeget hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. november 2008 af Arctan (Slettet)

#3.

Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2008 af mathon

...hvilket du "lærte"
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=603370


Skriv et svar til: beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.