Matematik

funktion og monotoniforhold

23. november 2008 af loben (Slettet)

har virkelig brug for hjælp til den her. f(x)=-3x3+15x+6x-72

bestemt monotoniforholdene samt lokale ekstremumspunkter for f


Svar #1
23. november 2008 af loben (Slettet)

undskyld der skal stå   f(x)=-3x3+15x2+6x-72
 


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. november 2008 af Jannik.rl (Slettet)

 Find f'

Sæt f'=0, og løs ligningen.

Lav et en fortegnsundersøgelse med dine fundne x'er


Skriv et svar til: funktion og monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.