Matematik

HURTIGT. STAMF.

24. november 2008 af Signesp (Slettet)

Bestem den stamfunktion til:
f(x) = 2x3,5 – 2x + 5, hvis graf går gennem punktet med koordinatsæt (4,6).
F(x) = (4/9)x4,5 - x2 + 5x + k
6= (4/9) • 14,5 – 12 + 5 • 1 + k
6= (4/9) • x – 1 + 5 + k
6= (4/9) - 1 - 1 - 5 = k
Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2008 af Isomorphician

Hvorfor indsætter du 1 på x's plads?


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2008 af plooop (Slettet)

f(x) = 2x^3,5 – 2x + 5, hvis graf går gennem punktet med koordinatsæt (4,6).
F(x) = (4/9)x^4,5 - x^2 + 5x + k
6= (4/9) • 4^4,5 – 16 + 5 • 4 + k
6= (4/9) • 512– 16 + 5•4+ k
Så ville jeg isolere k

Så ville jeg få k til at være: k= -2.25E2


Svar #3
24. november 2008 af Signesp (Slettet)

Er #2 rigtig?

#1 : Det troede jeg . :O


Svar #4
24. november 2008 af Signesp (Slettet)

Hvad med den her:

Bestem den stamfunktion til:
f(x) = exp(3x) – 5x + 7, hvis graf går gennem punktet med koordinatsæt (2,5).
F(x) = ∫(e3x - 5x + 7)dx = e3x/3 - 5x2/2 + 7x + k
Jeg indsætter F(2) = 5 og løser for k
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. november 2008 af Isomorphician

#4

Kig på:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=603649


Svar #6
24. november 2008 af Signesp (Slettet)

Okii. er det ikke også det jeg har skrevet? Jeg har bare vildt svært ved at bygge videre på den..


Skriv et svar til: HURTIGT. STAMF.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.