Matematik

Liniær funktion hjælp???

25. november 2008 af line-friis (Slettet)

hey jeg har fået stillet en opgave der er vedhæftet her som bilag. Jeg har selv fundet frem til at forskriften er f(x) = -3/2 + 1 og at når funktionsværdien f(x) = 100 så er x = -188/3 men noget siger mig alt det har er helt forkert?? please hjælp

på forhånd tak :)

Vedhæftet fil: Liniær funktion.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2008 af Isomorphician

f(x) = -(3/2)x + 1

...

100 = f(x)

100 = -(3/2)x + 1

99 = -(3/2)x

.... = x
 


Svar #2
25. november 2008 af line-friis (Slettet)

og så er x = -66 ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. november 2008 af Isomorphician

Ja.


Skriv et svar til: Liniær funktion hjælp???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.