Kemi

Bestemt integrale

05. december 2008 af philly91 (Slettet)

Hej,

Jeg har brug for lidt hjælp til en mellemregning jeg ikke kan finde ud af.

http://peecee.dk/upload/view/143375

Altså hvad skal jeg gøre når [A] står i 2. potens?

mvh phillip


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2008 af mathon

∫1/[A]d[A] = ∫-kdt

ln[A] = -kt + ln[A]o

[A] = [A]o*e-kt
 

..................................

∫-1/[A]2d[A] = ∫kdt

1/[A] = kt + 1/[A]o


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2008 af mathon

-C-NH2   +   H+   →   C-NH3+


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2008 af mathon

Sorry!

#2 er fejlanbragt
skulle have været
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=609854


Svar #4
05. december 2008 af philly91 (Slettet)

jeg siger mange tak


Skriv et svar til: Bestemt integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.