Fysik

er den rigtig skal afleveres snart

08. december 2008 af lalalayba (Slettet)

Der er ikke lufttomt i rummet mellem stjernerne. Der findes eksempelvis "skyer" med hydrogenatomer (H). Typisk er tætheden af sådan et sky 10(i ottende) m(i tredje) ved en temperatur på 50 Kelvin.Hvad er trykker i en sådan hydrogensky.?

jeg har regnet den ud sådan her:

P*V=R*T*n

også isoleret P

P=(R*T*N)/V

P=8,31Pa*m8i tredje)/ Mol*K * 50 K * 10(i ottende) M(i tredje) / 10(i ottende) m(i tredje)

P= 4,5(i tiende) Pa*m(i tredje) / Mol

ER DEN RIGTIG BEREGNET??

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2008 af juventuz (Slettet)

Du kan opløfte tal i dette forum. Fx m2 eller 44

Kender du n? eller skan den ikke løses


Svar #2
10. december 2008 af lalalayba (Slettet)

ja jeg har faktisk regnet n forkert..

men det finder jeg lig ud af


Skriv et svar til: er den rigtig skal afleveres snart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.