Kemi

2. ordens reaktions differentiallignings løsning

09. december 2008 af jauvert (Slettet)

Laaang overskrift

Jeg har irkelig brug for noget hjælp.

Ligningen er: v = (d[A]/dt) = k * [A]2 , hvor der er taget udgangspunkt i: v= k * [A]2

Resultatet er: 1/[A] = k * t + 1/[A]0

"Vis hvordan man kan løse ligningen for en andenorden reaktions differentialligning, og få et udtryk for koncentrationen som funktion af tiden"

Håber meget påhjælp herinde fra


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2008 af Kemiersjov (Slettet)

dA/dt = k*A2

omskrives til

A-2 dt = k dt

Integrer nu fra A0 til A og fra t=0 til t 


Skriv et svar til: 2. ordens reaktions differentiallignings løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.