Fysik

Hurtigt muligt!

10. december 2008 af Lotte889 (Slettet)

Hej, jeg mangler et bevis for halveringskonstaten, altså k = ln(2)/T1/2

Håber der er nogen som kan hjælpe.

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2008 af mathon

A(t) = Ao*e-kt    k>0

A(T½) = Ao*e-kT½ = ½Ao

e-kT½ = ½

-kT½ = ln(1/2) = -ln(2)

k = ln(2)/T½


Skriv et svar til: Hurtigt muligt!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.