Matematik

Integration

10. december 2008 af Mrunivers (Slettet)

jeg er gået lidt i stå med min næst sidste opg. i srp,

så vil jeg hører om nogen kan hjælpe ad, I må godt forklare hvad i gør, så jeg forstår det..

Ligning 1

d[A]/dt = -(k1+k2)[A]+k2[A]o

Vis, at integrationen af vejlednings Ligning 1 efter omskrivning giver:

[A] = [A]eq+([A]o-[A]eq)*e^-k*t, hvor K = k1+k2

hvor du i integrationen benytter grænserne fra 0 til t for tiden, og for [A]o til [A] for koncentrationen af glukose ..


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2008 af Daniel TA (Slettet)

Hvad er eq i din sidste ligning?


Svar #2
10. december 2008 af Mrunivers (Slettet)

koncentrationen ved ligevægt..


Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.