Kemi

Elektrolyse! Nemt og kort!

11. december 2008 af Biochem (Slettet)

Jeg har nogle tal tegnet ind i et kordinantsystem også skal jeg gøre rede for sammenhængen mellem tid og volumen af udviklet hydrogen!

HVordan gøre jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2008 af Ramses I (Slettet)

Jeg forstår spørgsmålet sådan at du skal beskrive kurven. Er kurven eksponentiel, liniær, logaritmisk eller noget helt andet. Du kan også bestemme hvilken orden (0, 1 eller 2) der er tale om og bestemme ratekonstanten


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. december 2008 af mathon

ved
elektrolyse med konstant strømstyrke udskilles en stofmængde, som er proportional med tiden

m = Ä*Q

m = (Ä*I)t

V*d = (Ä*I)t

V = (Ä*I/d)*t

                                                             V = k*t

.............................

Ä = M/(z*F)  (ækvivalentmassen)
F = NA*e
z er den numeriske værdi af ionladningen
d er den udskilte gas' densitet (ved den pågældende temperatur og det pågældende tryk)
I er strømstyrken
NA er Avogadros tal
e er elementarladningen
V den udskilte gas' volumen (ved den pågældende temperatur og det pågældende tryk)


Skriv et svar til: Elektrolyse! Nemt og kort!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.