Matematik

Periode

13. december 2008 af Tnuggi (Slettet)

Jeg har føglende ligning:

T=k·2pi

hvor T er en periode og k er et helt tal. I min konkluderer de så, at perioden må være 2pi, da T er det mindste tal blandt disse. Er der nogen der kan forklare dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2008 af mathon

periodisk funktion

                                                f(x) = f(xo + k*α)   k € Z
med perioden α

specifikt for cos- og sin-funktioner

                                                f(t) = f(to + k*2π)    k € Z


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2008 af mathon

for k € No
er (k*2π)min = 2π


Skriv et svar til: Periode

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.