Fysik

Kepler igen igen

14. december 2008 af camilla-schytz (Slettet)

Hvorfor er dette her sandt:

deltaA/delta t = 0,5*r kryds delta r/ delta t

= 0,5*r kryds v

= 0,5 (L/M)
 

Jeg forstår godt, at det skal ganges med en halv, idet krydsproduktet udspænder et parallelogram, og delta er kun det halve af dette areal.


Svar #1
14. december 2008 af camilla-schytz (Slettet)

Never mind - svar er fundet


Skriv et svar til: Kepler igen igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.