Matematik

noget med fart km/t og min.

17. december 2008 af vax4 (Slettet)

andersen har 103 km til sit sommerhus. Han kører derop i weekenden med en gennemsnitsfart på 78 km/t.

hvor mange min bruger han på at køre frem og tilbage til sommerhuset??? (helt tal)

på forhånd tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2008 af mathon

tid = (103 km)/(78 km/h) = 1,32051 h = 1 time 19 min 13,8 sek ≈ 1 time 19 min = 79 min


Svar #2
17. december 2008 af vax4 (Slettet)

kan man ikke også bare sige: 103/78 * 60  = 79,23 ≈ 79 min????


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2008 af mathon

jo

men dit enhedsoverblik ryger sig en tur...


Skriv et svar til: noget med fart km/t og min.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.