Matematik

Lidt hjælp til at ...

17. december 2008 af 4v4 (Slettet)

skriv funktion : f ( x)=ax+b hvor a >0 og b= 0

hvordan skriver man den som funktion=)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2008 af plooop (Slettet)

f(x)=ax


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2008 af plooop (Slettet)

Hvilket er fordi, hvis a var 0 ville x også give 0, og da b er 0, så f(x)=ax+0


Svar #3
17. december 2008 af 4v4 (Slettet)

skriv funktion : f ( x)=ax+b hvor a >0 og b= 0 og tegn dens graf?


Svar #4
17. december 2008 af 4v4 (Slettet)

hvordan tegner man graf for den

altså

12345

---------

12345

eller hvordan?


Skriv et svar til: Lidt hjælp til at ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.