Matematik
II : hvilken punktmængde er dette? (mat)
28. oktober 2004 af
ababab (Slettet)
hey...
hvilken punktmængde er denne ligning:
3x^2 - y^2 + 6x + 6 = 0
hyperbel? kan godt bruge lidt hjælp....
hvilken punktmængde er denne ligning:
3x^2 - y^2 + 6x + 6 = 0
hyperbel? kan godt bruge lidt hjælp....
Svar #2
28. oktober 2004 af ababab (Slettet)
hvor a=3 , b= kvr(3) og centrum er : (0,-1) ?
håber på bekræftelse...
håber på bekræftelse...
Svar #4
30. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)
3x^2 - y^2 + 6x + 6 = 0
3x^2 + 6x - y^2 = -6
3(x^2+2x) -y^2 = -6
3([x+1]^2-1) - y^2 = -6
3[x+1]^2 - y^2= -3
-[x+1]^2 + (y^2)/3= 1
(y^2)/3 - [x+1]^2= 1
3x^2 + 6x - y^2 = -6
3(x^2+2x) -y^2 = -6
3([x+1]^2-1) - y^2 = -6
3[x+1]^2 - y^2= -3
-[x+1]^2 + (y^2)/3= 1
(y^2)/3 - [x+1]^2= 1
Skriv et svar til: II : hvilken punktmængde er dette? (mat)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
