Matematik

Har brug for hurtig hlæp

08. januar 2009 af lisabella (Slettet)

hej

jeg har en ligning som jeg næsten har løst. jeg stopper et sted, ved ikke hvordan jeg skal løse den færdig, er der nogen der kan hjælpe mig hurtigt

Vedhæftet fil: Løs ligning.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2009 af Booklover (Slettet)

Kan du ikke skrive lignigen - kan ikke læsen den på dokumentet... (ved ikke hvorfor!)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2009 af Disguise (Slettet)

HAHA, kan du ikke løse den???


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2009 af Booklover (Slettet)

Var det til mig?? - kan altså IKKE AFLÆSE dokumentet!!


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2009 af mathon

ligningen er kun defineret
for x ≠ 1

7x2 = 7x
7x2 - 7x = 0

7x(x-1) = 0

x = 0 da x = 1 ikke er en løsning


Skriv et svar til: Har brug for hurtig hlæp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.