Matematik

Spørgsmål mht diff. regning.

08. januar 2009 af Biochem (Slettet)

Vil meget genre have afklaret noget..

SÅfremt jeg sider med funktion af typen:

f(x)=3ex

og skal finde en ligning for tangenten til denne, så har jeg at.

x=0

og

f(x)=1

men hvordan finder jeg f '(x)? SÆtter jeg x=0 ind på x´s plads?


Svar #1
08. januar 2009 af Biochem (Slettet)

hov nej vent jeg finder f(x) ved at sætte x=0 ind på x´s plads!!

Men hvordan finder f '(x)??


Svar #2
08. januar 2009 af Biochem (Slettet)

aff self jeg differ den! :D (doh!)

Så så f '(x)=3ex (i følge regnereglerne)


Skriv et svar til: Spørgsmål mht diff. regning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.