Matematik

linær funktion

10. januar 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Kan ikke lige se, hvordan jeg starter denne opgave. Kan nogen hjælpe mig igang`?

Om den linære funktion f(x)=ax+b oplyses, at f(0)=2 og f’(x)=-f(x)-3x-1.
Bestem a og b.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Du har to ligninger med to ubekendte. Benyt dette.


Skriv et svar til: linær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.