Matematik

To differentiable funktioner ? haster !

18. januar 2009 af Electro (Slettet)

Jeg har fået stillet en opgave:

Om en differentiabel funktion f oplyses, at f(3) = 2 og f '(3) = -2

Funktionen h(x) er givet ved h(x) = x2 · f(x) - x3

Jeg skal så bestemme h'(3)

Hvordan løser man den? Har ingen anelse om hvor jeg skal begynde?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Differentier på begge sider i forskriften for h(x) og se, hvad der sker. :) Du skal bruge reglen for differentiation af to funktioner ganget med hinanden.


Skriv et svar til: To differentiable funktioner ? haster !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.