Matematik

Afledning af funktion

18. januar 2009 af tuts (Slettet)

Opgaven lyder på at aflede funktionen f(x)= 3*ln(5x)

Jeg er kommet frem til at det må være en sammensat funktion, men når jeg differentiere den på min lommeregner, så bliver det f '(x)=3*ln(5x)+3 hvordan kan det være?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2009 af ibibib (Slettet)

Du taster galt. f '(x)=3/x


Skriv et svar til: Afledning af funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.