Matematik

Ligning mangler hjælp

24. januar 2009 af Pikasus (Slettet)

 Hej folkens

Jeg kunne godt bruge lidt hjælp, jeg skal finde ud af hvad x er i denne ligning. Håber der er nogen der kan hjælpe mig (:

2300=1300*x+7600

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2009 af mathon

2300 = 1300x + 7600             træk 7600 fra på begge sider

(2300 - 7600) = 1300x           divider efterfølgende med 1300 på begge sider


Skriv et svar til: Ligning mangler hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.