Matematik
diff. g(x) er det rigtigt?
03. november 2004 af
kalinna (Slettet)
g(x)kvadratrod(15-3x)
g(x)=x^0,5*(15-3x)
g(x)=15x^0,5-3x^0,5
g'(x)=7,5x^-0,5 -1,5x^-0,5
Kan man godt gøre sådan?
g(x)=x^0,5*(15-3x)
g(x)=15x^0,5-3x^0,5
g'(x)=7,5x^-0,5 -1,5x^-0,5
Kan man godt gøre sådan?
Svar #1
04. november 2004 af kippers (Slettet)
mener du:
g(x) = kvr(15-3x)
dvs. g(x) = (15-3x)^(0,5)
Hvis det er det, skal du bruge regel om diff. af sammensat funktion: g'(f(x)) = ______
g(x) = kvr(15-3x)
dvs. g(x) = (15-3x)^(0,5)
Hvis det er det, skal du bruge regel om diff. af sammensat funktion: g'(f(x)) = ______
Skriv et svar til: diff. g(x) er det rigtigt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
