Matematik

Vækst

28. januar 2009 af xchristiinex (Slettet)

En eksponentielt voksende funktion f(x) = bax har en fordboblingskonstant på 10 uger.

Hvor mange procent vokser denne funktion pr. uge?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2009 af dnadan (Slettet)

T2=ln(2)/ln(a), hvor a=1+r (fra kapitalformlen)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2009 af Isomorphician

Hint: 2 = a10, isoler a


Svar #3
28. januar 2009 af xchristiinex (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: Vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.