Matematik

Beregn rumfanget af formen med mål som vist

04. februar 2009 af Nha_lovely (Slettet)

C = 2 cm

B = 3 cm

A = 4 cm

D = 8 cm

Beregn rumfang, hvis hvordan i gjorde det..

Vedhæftet fil: ffffffffff.bmp

Svar #1
04. februar 2009 af Nha_lovely (Slettet)

For at se figuren skal i klikke på linket: fffffffff


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Huset uden tag + taget lig højde gange længde gange bredde + taget, og taget regnes sådan ud: Hvis du ser på gavlen, så er det en trekant med arealet ½*højde*grundlinien, så mangler du bare at gange med husets længde. Det svære i det stykke e nok at huske, hvordan man finder arealet at en trekant (gavlen). Prøv selv nu!


Svar #3
04. februar 2009 af Nha_lovely (Slettet)

altså så må det jo næsten være 2 gange 4 gange 0,5 gange 8 gange 3 er det det?+


Svar #4
04. februar 2009 af Nha_lovely (Slettet)

Jeg forstod ik helt det du forklarede..


Svar #5
04. februar 2009 af Nha_lovely (Slettet)

jeg har fået det til 164 cm i rumfang.


Skriv et svar til: Beregn rumfanget af formen med mål som vist

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.