Matematik

hjælp til integral og areal...

05. februar 2009 af KLDP (Slettet)

jeg vil utrolig gerne have lidt hjælp til to opgaver jeg ikke kan finde løsningen til:

1) opg lyder: Graferne for funktionen f(x)=0.5x^2 og g(x)=2x afgrænser i 1. kvadrant et område.

beregn arealet af dette område:

2) opg lyder: Det areal der begrænser af linien med ligningen y=ax og grafen for funktionen f(x)=3x^3, er lig med 4.

Beregn a:

Håber i kan hjælpe..:D

-Kristina


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Se vedhæftede fil

Vedhæftet fil:Svar.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2009 af richterklanen (Slettet)

Se vedh. fil.


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2009 af richterklanen (Slettet)

Jeg opgiver at redigire i filer. Her kommer den.

Vedhæftet fil:KLDP,areal.doc

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

#2 Hvor?


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

#3 ja den er flottere end min med skravering og det hele


Svar #6
10. februar 2009 af KLDP (Slettet)

hej hej..jeg kan ikke åbne filerne:/ ved ik lige hvorfor..i kunne vel ikke ligge dem herud.?

På forhånd mange tak..:D


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

jo du kan du skal bare være tålmodig og scrolle ned, doc-filer kan godt åbnes, det er doc-x-filer vi ahr besvær med


Skriv et svar til: hjælp til integral og areal...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.