Matematik

jeg mangler en ligning

08. februar 2009 af frederikengel (Slettet)

hej

jeg skal løse en opgave men mangler ligningen opgaven lyder

to biler holser med 5 km imellem de kører mod hinanden og starter på samme tid bil A køre med 60 km/t bil B kører med 80 km/t hvor langt har A og B kørt når de møder hinanden

er der nogen der ligger inde med ligningen for denne opgave

hilsen frederik


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Du skal gribe den an på den måde, at du tegner det op. Så ser du, at de bruger den smme tid, til de når hinanden, det vil sige t1=t2<=>S1/v1=S2/v2 og S1+S2=S, den samlede strækning.

Og så i stedet for at spørge efter ligningen, så prøv at tænke selv, om du kn finde fornuft i det,


Skriv et svar til: jeg mangler en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.