Matematik

Beregning af en cylinders højde

08. februar 2009 af Botnak (Slettet)

Jeg sidder med en matematikopgave der lyder.

Radius i cylinderen er 2,25m

I det cylinderformede bassin er der 14310 liter vand

Beregn vanddybden.

Hvordan regner man det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2009 af peter lind

Rumfang = grundflade gange højde = πr2 gange højde.


Svar #2
08. februar 2009 af Botnak (Slettet)

Jeg ved hvordan man regner rumfang ud, det har jeg fået oplyst - Så forstår ik' lige helt


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2009 af mathon

π*r2*d = V

d = V/(π*r2)

d = (14,310 m3)/(π*(2,25 m)2)

d = ((14,310/(π*2,252) m3-2)


Svar #4
08. februar 2009 af Botnak (Slettet)

Tak for hjælpen, det var til at forstå!


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. marts 2011 af nicolaia (Slettet)

Hej... jeg har virkelig brug for hjælp med samme opgave!!!! jeg kan ikke forstå formlen :S    kan du skærer den ud i pap for mig eller give mig facit please!!!


Skriv et svar til: Beregning af en cylinders højde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.