Matematik

Funktion

08. februar 2009 af fidopigen (Slettet)

Hej :)

Funktionen g er bestemt ved, at g (x) = kvadratroden af x - 3

Bestem værdimængden for g. Hvilke af tallene -2, -1, 0, 1, og 2 tilhører ikke værdimængden?

Er gået helt i stå. Håber der er en der kan hjælpe mig.

Hilsen Sofie.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2009 af mathon

g(x) = √(x-3)   x≥3

y = g(x)   y≥0


Svar #2
08. februar 2009 af fidopigen (Slettet)

ja det er definitionsmængden, men er gået i stå ved værdimængden.

altså de tal y kan antage.


Svar #3
08. februar 2009 af fidopigen (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.