Kemi

1 unit = ????

10. februar 2009 af !lost! (Slettet)

Hej :)

nogen der ved hvor meget 1 unit svarer til? takker.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2009 af aall (Slettet)

Det svarer til 1/12 af carbons vægt.

C = 1,66053873 * 10^-27 kg


Svar #2
10. februar 2009 af !lost! (Slettet)

vil det sige 1 unit svarer til 0,1383782275 ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. februar 2009 af aall (Slettet)

Hov der skulle have stået :

u = 1,66053873 * 10^-27 kg


Svar #4
10. februar 2009 af !lost! (Slettet)

ok tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: 1 unit = ????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.