Matematik

Vækst..

15. februar 2009 af elevdk12 (Slettet)

Hej.. Jeg sidder og arbejder på nogle opgaver i matematik.. Jeg Skal beskrive potens vækst, men kan ikke rigtig finde en forklaring jeg forstår. Hvad er forskriften for potensvækst?

Jeg håber der er nogle der kan hjælpe mig.. På forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2009 af millemus_13 (Slettet)

Der er ikke noget der hedder potensvækst men potens funktioner.. altså noget med  x^n


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2009 af mathon

potensiel udvikling

y = b*xa      a,b,x € R+

                                           vækst = dy/dx = ab*xa-1

....................

når x ændrer sig med p%
ændrer y sig med                ((1+p/100)a  - 1)*100%


Skriv et svar til: Vækst..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.