Matematik

hjælp med opgave

19. februar 2009 af biqqu (Slettet)

f(x) = (3-2)/4*kvdr(x))

Brøkreglen: g(x) = 3-2x h(x)= 4*(kvdr(x))

Differentieres: g'(x) = -2 og h'(x) = 4* (1/2kvdr(x)) = 2/(kvdr(x))

f'(x) = (((-2*(4*kvdr(x)) - (3-2x) * (2/(kvdr(x))) /(2/kvdr(x))^2)

korrekt ind til videre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2009 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/155902


Skriv et svar til: hjælp med opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.