Matematik

hjælp til funktion

24. februar 2009 af kim19 (Slettet)

Bestem f'(0)

f(x) = 3x + 10 * e^2x

f'(x) = 3 + 10 * 2e^2x

f'(0) = 3 + 10*2*1 = 23

er dette rigtig altså f'(0) = 23

er det rigtig diff ?

Håber en lige kan tjekke det. Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2009 af Sherwood (Slettet)

Ja, det er rigtigt nok. Du kunne måske lige for god ordens skyld skrive:

f'(x)=3+20e^2x

hvorfor f'(0) må give:

f'(0)=3+20e^2*0=3+20=23

som du rigtigt nok skriver.


Svar #2
24. februar 2009 af kim19 (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: hjælp til funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.