Fysik

Lufttryk og Rumfang

24. februar 2009 af Tit1234 (Slettet)

 oprindelige rumfang af plastic flaske = 0,50L

Flyet flyver afsted after landingen har rumfanget ændret sig til 0,38L

Trykket ved jordoverfladen er 103kPa

temp = konsant

Hvorfor bliver flaskens rumfang mindre?

forklaring??


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2009 af mathon

trykkket ved jordoverfladen i afgangslufthavnen er 78,2 kPa


Svar #2
24. februar 2009 af Tit1234 (Slettet)

 der står trykket ved jordoverfladen var 103kPa


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2009 af mathon

der står trykket ved jordoverfladen er 103kPa

og ikke noget om, hvad det var.

planding*Vlanding = pafgang*Vafgang     da T er konstant


Skriv et svar til: Lufttryk og Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.