Fysik

mekanik m. stedfunktioner

25. februar 2009 af Ronny03 (Slettet)

jeg har en stedfunktion for en bevægelse med konstant acceleration. hvordan finder jeg for bevægelsen accelerationen a0, begyndelseshastigheden v0 og begyndelsespositionen s0 ?

stedfunktion: s(t)= (0,74 m/s^2)*t + (3,6 m/s)*t + 8,2 m

venligst ronny.


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Begyndelsesposition: s(0).

Begyndelseshastighed: v(0) = s'(0)

Konstante acceleration: v'(x)=s''(x).


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

Og jeg håber du mangler et t^2 på dit første led.


Svar #3
25. februar 2009 af Ronny03 (Slettet)

der takkes, og opløftet i anden potens hører som opdaget hjemme på t.


Skriv et svar til: mekanik m. stedfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.