Matematik

Rente 2,4 % ?

26. februar 2009 af stray (Slettet)

Hey guys, jeg har lige lavet en matematikopgave, men er i tvivl om den er rigtig. ER der nogen der kan hjælpe mig?

b) Et beløb voksede i løbet af 8 år med en rente på 2.,4 % til 6045 kr. Hvor stort var beløbet?

6045 = b . 2,48

b = 6045 / 2,48

b = 5,4916

Beløbet var altså 5,4916 kr
 

På forhånd tak for hjælpen


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. februar 2009 af Youngmann (Slettet)

6045 = x(1+0,024)8

Isoler x.


Skriv et svar til: Rente 2,4 % ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.