Matematik

Vinkel mellem plan og linje

28. februar 2009 af kim19 (Slettet)

Planen.  3x + 4y - z = 2

l: retningsvektor er (0,3,-2)

jeg har fået vinkel mellem dem til 0,7338

Kan dette være rigtig?

Håber en vil tjekke det, for tror ikke det kan være rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Skriv heller hvordan du har fundet frem til det :)


Svar #2
28. februar 2009 af kim19 (Slettet)

cos(v) = 14 / kvadratro (14) * kvadratrod (26) = 0,9999

cos^-1 (0,9999) = 0,7336 ?

Er det virkelig rigtigt  ?


Skriv et svar til: Vinkel mellem plan og linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.