Matematik

rettelse Eksponentiel

01. marts 2009 af Determig11 (Slettet)

Om en eksponentielt voksende funktion f(x) oplyses det, at f(2) = 1 og f(4) =9
Bestem en forskrift for f(x).
Eksponentiel funktion:
 


a =2√(9)
a = √(3)2/2

a = 3
kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2009 af Isomorphician

Ja.


Skriv et svar til: rettelse Eksponentiel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.