Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Den største DB

03. marts 2009 af ado1982 (Slettet)

kundegruppe A: P= -1/50 X +1800

Kundergrppe B: = p= -1/40 m +1600

Variable omk 800 kr


Fremstilles 30.000 st
 

Håber at nogen kan hjælpe mig med denne problemstilling. Jeg skal finde den største DB der giver tilsammen.


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Dine oplysninger er for mangelfulde, men dækningsbidraget er bruttofortjenesten fratrukket de variable omkostninger, så du skal vel bare sætte tallet 30000 ind på x's plads og derefter trække 800 kr fra.


Skriv et svar til: Den største DB

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.