Fysik

Urans energi

10. marts 2009 af B4L (Slettet)

Hvis jeg skal finde energien for 1 kg uran, hvordan gør jeg så?
e=m*c^2? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. marts 2009 af mathon

E = Δm*c2 = (1 kg)*(2,99792*108 m/s)2 = 8,98755*1016 kg*m2/s2 = 8,98755*1016 J =

89,8755*1015 J = 89,8755 FJ


Skriv et svar til: Urans energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.