Matematik

Areal

12. marts 2009 af Nadin89 (Slettet)

skal beregne araeal af f(x) = x^3-9x hvor mine x = 3 V x=-3 og x=0

hvordan beregnes arealet med 3 x'er...???

har prøvet at regne det ud men får et negativt areal og det kan ikke passe,...?????


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2009 af Isomorphician

Brug den numeriske værdi


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2009 af Dynin (Slettet)

Prøv at tegne det op ... så kan du se at arealet er

... er man fiks kan man bruge symmetri


Svar #3
15. marts 2009 af Nadin89 (Slettet)

jeg får altså et negativt areal på -40,5 vil det så sige at jeg bare skal tage det nummeriske værdi så det er bare 40,5???


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.