Matematik

Excel's Tan funktioner

15. marts 2009 af Mr. Zero (Slettet)

Har nogle problem med Excels tan funktion. Jeg skal lave en tabel med følgende formel:

v=tan^-1(x/15)

Dog når jeg indsætter det i excel giver den mig nogle afvigelser og jo større x er jo større afvigelser.

Formelen jeg bruger i excel:

=GRADER(TANH(x/15))

Har vedhæftet et excel fil med problemt.

Nogen der kan forklar mig denne afvigelse? Eller har jeg opskrevet formelen forkert i excel?


Svar #1
15. marts 2009 af Mr. Zero (Slettet)

Hmm prøver lige at vedhæfte igen.

Vedhæftet fil:Opgave 2.xls

Brugbart svar (1)

Svar #2
15. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: TANH = tangens hyperbolsk?


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Brug den her til dit første felt i stedet:

=GRADER(ARCTAN(B3/15))


Svar #4
15. marts 2009 af Mr. Zero (Slettet)

Ahh. Mange tak.


Skriv et svar til: Excel's Tan funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.