Matematik

Hjælp Det haster virkelig !!

16. marts 2009 af [email protected] (Slettet)

Hey folkens har 2 opgaver jeg ikke helt har tjek på..håber i kan hjælpe. 

1.) Undersøg hvordan antallet af rødder I f(x)= x^2+k*x+25 afhænger af k

2.) Bestem tallet k, så x^2+8x+k har netop en rod</o:p>


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2009 af peter lind

Find deskriminanten D, som vil være afhængig af k D>0 2 løsninger, D=0 en løsning, D<0 ingen løsning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2009 af richgirl (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=226952


Svar #3
16. marts 2009 af [email protected] (Slettet)

 Altså skal jeg bare finde resultatet af ligning ? Altså finde de 2 løsninger ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

nej du skal opstille deskriminaten og sætte den = 0 herefter kan du isolerer din k værdi så får dit udtryk netop én løsning


Svar #5
16. marts 2009 af [email protected] (Slettet)

 ok tusind tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Hjælp Det haster virkelig !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.