Fysik

. Sammenhængen mellem stedfunktion, hastighedsfunktion og acceleration

25. marts 2009 af Sahana (Slettet)

Hej

jeg sidder her og skal redegøre for  Sammenhængen mellem stedfunktion, hastighedsfunktion og acceleration.

er der nogle der kan hjælpe mig ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2009 af mathon

r = f(t)
v = dr/dt = f '(t)
a = dr2/dt2 = f ''(t)


Skriv et svar til: . Sammenhængen mellem stedfunktion, hastighedsfunktion og acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.