Matematik

eksponential funktion

25. marts 2009 af xchristiinex (Slettet)

Givet er funktionen:

L(x) = 100*0,693x

x = dybden

L(x) = lysintensiteten

c) Hvor mange procent aftager lysintensiteten i søen, når dybden vokser med 1,0 meter ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

hvordan ser din funktion ud igen ? jeg går udfra du mener L(x) = 100*0,693^x ?

i det tilfælde gælder formlen : a^h-1 hvor h er tilvæksten på x-aksen


Svar #2
25. marts 2009 af xchristiinex (Slettet)

L(x) = 100*0,693x


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2009 af mathon

L(xo) = yo = 100*0,693xo

(1-p/100)*yo = 100*(0,693xo+1) = 0,693*(100*0,693xo) = 0,693*yo

1-p/100 = 0,693

p/100 = 1 - 0,693

p = (1 - 0,693)*100


Skriv et svar til: eksponential funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.