Matematik

Funktioner -Definitionsmængde?

25. marts 2009 af Nusa (Slettet)

Hej har fået følgende opgave... Nogen der kan hjælpe?

Idet f(x) = 2x+3 og g(x) = x^2-4, skal en regneforskrift, herunder definitionsmængde, angives for hver af følgende funktioner:

(f+g)(x), (f-g)(x), (fg)(x), (f/g)(x) og (g/f)(x)....??

Bestem funktionsværdien for x = 3 for hver af funktionerne???

På forhånd tak..


Svar #1
25. marts 2009 af Nusa (Slettet)

gir den første = f(x)+g(x)= 2x+3+x^2-4 = 2x+x^2-1????


Skriv et svar til: Funktioner -Definitionsmængde?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.